Japansk Facelifting

En luksusansigtsbehandling med brug af over 40 teknikker i ansigtet

Behandlingen reducerer ansigtets ydre tsegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m. og giver glød til ansigtet. Japansk Lifting er en enestående behandling udover de sædvanelige ansigtsbehandlinger, da den kombinerer zoneterapi, akrupressurpunkter, drænage af lymferne, ansigtsmassage og blødgørende og udrensende masker.

Desuden skaber behandlingen kontakt til hele kroppens energisystem gennem massage af vitale punkter i ansigtet og ydermere er behandlingen er meget afstressede.

Alger, magneter og trykpunkter

Japansk Lifting er 100 % naturligt og behandlingen udføres manuelt med både træk i huden, tryk på forskellige vitale zoner, massage af særlige punkter, 2 ansigtsmasker og henvender sig til dig der ikke ønsker at gøre brug af kirurgi mm.

Til behandlingen bruges den særlige Hybenkerne olie med en særlig rosenduft, der er kendt for sin stærkt cellegendannende virkning og er fantastisk til den sensitive, tørre eller aldrende hud. Den første maske, som anvendes, er den meget omtalte "Spirulina," der består af blågrøn alge og også kan indtages som "Superfood" pga. det særdeles høje indhold af næringsstoffer. Algen er spækket med proteiner, mineraler og alle de rigtige vitaminer. En rigtig "supermaske"!


Den anden er en magnetisk muddermaske, som indeholder magnetiske partikler, som blødgører huden og renser porende i huden. Slutteligt anvendes også Pink Himalaya Saltsten til afrundende stenmassage, som kølner huden efter behandlingen og giver et ekstra skud af vitaminer og mineraler, som Pink Himalaya Saltsten er kendt for at indeholde.

Hvad gør Japansk Facelifting kort fortalt?
  • Minimerer de fysiske tegn på aldring og strammer op
  • Giver glød
  • Øger blodcirkulationen
  • Løsner affaldsstofferne, døde hudceller og bakterier fra lymferne
  • Ilter huden
  • Løsner spændinger fx. omkring kæben
  • Afstresser
  • Generel velvære
Pris:
  • 75 min. - 500,-
NB: Tidsbestilling påkrævet
Book din tid nu

Garanti, erfaring og resultater

Alle beskrivelser og billeder af vores behandlinger er baseret ud fra 6 års erfaring med kundernes resultater og egne jævnlige test af behandlingerne på egen krop samt uddannelse. I skønhedsbranchen uanset klinik og behandlingstype må der ikke stilles garantier. Hos Aarhus Fiskespa holder vi os løbende orinenterede og opdaterede med de produkter og teknikker på markedet, som giver behandlingen det bedst mulige resultat.

s