Aarhus Fiskespa er flyttet til Skærgårdsparken 44, 8250 Egå, har skiftet navn til Skønhed & Fiskespa af Sabrina og har fået ny hjemmeside www.sabrinaa.dk

Aarhus Fiskespa er ikke lukket ned så alle gavekort (fx. Aarhus Fiskespas egne, Smartboxe, Godream, Morebox mm. ) er stadig gyldige og alle behandlinger fortsætter uændrede.


Læs mere og book tid på www.sabrinaa.dk

Tidsbestilling og spørgsmål foregår stadig på samme måde og kan gøres her eller ved at ringe på 40 24 70 90.

Behandlinger med fiskespa

Skal din hud blødgøres, masseres og renses på en sjov måde?

Garra Rufa fiskene, som bruges til fiskespa, suger døde hudceller af og spiser dem, mens de spytter på huden. Spyttet indeholder et specielt enzym, som blødgører og nedsætter hastigheden af dannelsen af ny hård hud.
Doktorfiskene gør det muligt for den nye hud at komme frem og har en healende effekt på fx Psoriasis og eksem. (Vi giver 25% rabat på kunder med Psoriasis og eksem. Dette informerer du bare om, når du skal bestille tid. )

Behandlingerne føles som en let kilden eller snurrende fornemmelse når fiskene arbejder. Nogen kalder det for "mikromassage," da Doktorfiskene også masserer huden, mens de spiser og de sætter derved gang i blodomløbet. Læs mere om Doktorfisk og deres effekt på Psoriasis her

Fodbehandling

Lad Doktorfiskene rense dine fødder og gøre dem bløde og fine. Du slapper af i hele kroppen og nyder den behagelige massage du får på dine fødder i det 30 graders varme vand. Det er også meget sjovt og fascinerede at se hvordan de små fisk nysgerrigt og effektivt arbejder med dine fødder

Læs mere om fiskespa og hygiejneregler her
Ansigtsspa

Kom helt tæt på fiskene Prøv en ansigtsbehandling med Doktorfisk, som er god til uren eller tør hud i ansigtet. Du får en snorkel i munden og et par dykkerbriller på og så skal du bare stikke ansigtet ned til fiskene, som med det kommer op til dig og kilder dig let på huden mens de spiser.

En meget anderledes og sjov oplevelse. Kan også bruges som sjovt indspark til en polterabend.

Se mere om vores polterabend og andre events her
Helkropsspa m. fisk

Vi tilbyder også at "gå all in" med vores fisk i vores heldybsbassin, hvor du kommer helt ned og bader med dem. Der er ca. 100 fisk og der er plads til 2 personer. Iført stramtsiddende badetøj garanterer vi en oplevelse helt ud over det sædvanelige! En kilden over hele kroppen med fisk overalt!

Læs mere om vores helkropsspa her En meget anderledes og sjov oplevelse.
Kan også bruges som sjovt indspark til en polterabend.