SMERTELINDRENDE CUPPINGMASSAGE

Cupping er en ældgammel massage type, som stammer fra Asien. Den blev opfundet for 1000 år siden. Cupping bruges til at løsne alle former for muskelspændinger isærdeleshed myoser, som er en betegnelse, der bruges for et hårdt punkt i en muskel især i nakke og skulderområdet, hvor affaldsstoffer har hobet sig op.
Cupping løsner op for denne spændte og uelastiske del af musklen samt de affaldsstoffer, som ophobes i bindevævet løsnes, da der "løftes op" i vævet ved hjælp af sugekoppen. Drikker man rigeligt med vand bagefter, som det anbefales på det kraftigste, vil affaldsstofferne skylles ud af kroppen.

Behandlingen kan også være kendt under navnet "Bindevævsmassage".

Cuppen er en behandling, hvor kroppens smøres ind i olie, en kop af glas varmes op og sættes på din hud. Huden suges op pga. det vakuum, der skabes. Sugekoppen placeres ovenpå de punkter på kroppen, som smerter og hvor affaldsstofferne især skal fjernes samtidig med dette masseres med sugekopperne på den måde, at de "trækkes" henover huden. Olien får sugekopperne til at glide henover huden. Behandlingen giver mærker på kroppen efterfølgende, som gradvist aftager og forsvinder. Disse mærker er beviser for, at der her er blevet arbejdet med bindevævet og affaldsstofferne er sat i cirkulation.
Mærkerne er på ingenmåde skadelige ej heller permanente.

Efter behandlingen føler du dig dejligt afslappet efter en massage som virkelig går dybt i musklerne, derfor er behandlingen en blanding af både Wellness og smertebehandling.

Vi anbefaler gentagne behandlinger for at få musklerne løsnet op og myoser fjernet afhængig af, hvor alvorligt det er for dig.

De punkter, som det giver mest mening i forhold til smertelindring er:
  • Cupping til ryggenRyg
  • Cupping til nakken Nakke
  • Cupping til lægge Lægge

Forsiden af benene, armene, hænderne og fødderne kan også masseres efter ønske.

Pris:

Cuppingmassage 45 min. - 400,-


NB! Vi anbefaler ikke denne massage, hvis du:

  • er gravid
  • har gigt
  • har kræft
  • har eksem eller Psoriasis
  • har kredsløbssygdomme

NB: Tidsbestilling påkrævet
Book din tid nu


NYHED: Mixmassage

Prøv også vores "Mixmassage", som indeholder en kombination af Cupping, Hot Stone Massage, ansigtsmassage og klassisk Wellnessmassage.
Denne blanding af massager er et nyt type behandling, der mixer wellnessbehandling og smertelindrende behandling i én massage. Denne massage lindrer til sammen både stress og spændinger/blokeringer i kroppen og samtidig plejes din sjæl.
Læs mere her